Reformes

P2310

Porta i Aparador

Sant Cugat
23-10 FotoAlmar-I02

P2310

Porta i aparador a Sant Cugat

El projecte es basa en l'execució d'una porta d'acer i vidre, que proporciona premisses bàsiques de funcionalitat, tenint en compte que:
-havia de ser una atracció pública potencial pel seu disseny,
-havia de convertir-se en una aportació important a la llum local, per poder treballar a les instal·lacions interiors i el deure de complir el requisit de seguretat contra els vàndals, quan el local estigui tancat.
-havia d'incloure l'exposició de violins

Pel que fa al disseny, la intenció era la de crear un sol pla d'acabat quan els porticons estiguessin tancats que incorporés tots els elements necessaris dins d’un conjunt, sense introduir-ne d'estranys. La dificultat va ser combinar els porticons corredisso-plegables amb la porta d'accés. Quan tot està tancat, la bústia enrasada i el tancament de porticons són les úniques coses visibles. Un cop oberts, s'accedeix al pany i al timbre de la porta del local. La porta de vidre contempla també un vidre practicable per a la ventilació i per poder tancar les persianes des de l’interior per si els clients vol treballar-hi de nit sense molestar el barri.

Telèfon: 661 210 946

Santa Joaquima, 6 - 08172 Sant Cugat del Vallès (Barcelona)